Vårt løfte: 

Vi skal gjøre alt vi kan for å støtte deg på din reise

Lederhavna er en hotspot for ambisiøse ledere. Det er det stedet du finner både nettverk, påfyll og støtte.

Jeg har ledet i både stille og stormfullt vann. Jeg har kjent på mestring og fortvilelse. Samtidig ville jeg aldri byttet det ut. Lederskap. Det er noe så fint i det. Ansvaret, muligheten for å skape sammen med andre og faktisk være med på å gjøre en forskjell. 

Med en brennende interesse for ledelse har jeg i 20 år jobbet med faget i ulike bransjer. Både som leder selv og i HR og som forretningsutvikler. Jeg har brettet opp ermene og stått i heftige endringsreiser mobilisert og fått med folka. 

Gjennom disse årene har jeg selv benyttet jeg meg av ulike aktører for å støtte opp om eget lederskap. Utfordringen er bare å manøvrere seg i havet av ulike tilbydere. Det kunne være krevende å få tak i akkurat den tilbyderen som ga oss det vi hadde behov for. 

Lederhavna skal være stedet du kan legge til og finne det du har behov for. Om det er skreddersydd opplegg for deg og dere, melde deg på oppsatte kurs, programmer el eller bare rett og slett delta på arrangementer der du kan treffe andre ledere. 

Lederhavna holder til på Union Brygge i Drammen, rett ut mot Drammensleven ved YpsilonBruen. 

For at du skal få de beste tilbyderne har Lederhavna knyttet til seg ulike havnepartnere som tilbyr ulike tjenester. Det blir satt sammen aktører dere har behov for ut fra din faktiske situasjon. 

Lederhavna kan derfor bidra med lederstøtte, foredrag, workshoper, kurs, programmer, juridisk bistand, Sosiale Medier merkevarebygging, trening, salgsstrategier og treninger etc etc. Vi benytter oss også av nettverket utenfor Lederhavna om det skulle være behov for det. Til sammen har Team Lederhavna stort nettverk. 

Vi sier at Lederhavna er for ambisiøse ledere fordi vi vet at det kommer til å kreve mer og mer av ledere fremover. Men den raske endringstakten som er i samfunnet vårt betyr det at du som leder må jobbe med kontinuerlig endring. Lederhavna er for å støtte opp om de som er opptatt av hvordan deres eget lederskap skaper de resultatene virksomheten ønsker. 

Vi vil veldig gjerne ha deg med i samholdet som er i Lederhavna, så legg til og sjekk hvilke muligheter som ligger der for deg. 

Velkommen skal du være!

Ship o’hoi fra Lederlos og havnedriver, Inger-Lise