Ingeborg Lindheim

Ingeborg Lindheim er en erfaren rådgiver med spesialkompetanse innen strategi- og, organisasjonsutvikling, endringsledelse og digitalisering. Hun bor på Marienlyst i Drammen, og driver egen konsulentvirksomhet gjennom Lindheim Consulting AS. Med bred ledererfaring fra både offentlig og privat sektor, står hun klar til å bistå din virksomhet i en omskiftelig verden med nye krav og forventninger.

Lindheim Consulting tilbyr følgende tjenester:

  • Strategisk Prosessledelse: Ingeborg leder strategi- og forretningsprosesser, uansett størrelse. Hun hjelper deg med å kartlegge nåsituasjon, definere mål og finne riktig kombinasjon av teknologi, prosess og kompetanse for å oppnå disse.
  • Prosjekt- og Endringsledelse: Med sin strukturerte tilnærming leder Ingeborg utviklings- og endringsprosjekter med solid strategisk forankring. Hun tar prosjektene trygt i havn, slik at du kan fokusere på andre deler av virksomheten.
  • Metode og Prosessveiledning: Trenger du å forbedre arbeidsmetoder og prosesser? Ingeborg gir veiledning og støtte, og hjelper med å bygge intern kompetanse.
  • Bærekraftsrådgivning: Ingeborg brenner for bærekraft og hjelper deg med å navigere i det grønne skiftet. Hennes visjon er økt bærekraft gjennom klok bruk av teknologi!

 

Lindheim Consulting – Din Partner innen ledelse, endring og økt bærekraft

 

Lindheim kan kontaktes her:

Tlf: 97 04 40 63

Mail: Ingeborg.Lindheim@lindheim-consulting.no

Lederhavna er åpen!

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt

Flere Havnepartnere: