Siw Iren Nyborg

Siw Iren er Lederhavna sin trener og motivator. Hun er gründer og leder av Styrkefabrikken, et kurs og treningssenter for både kropp og hode. Der jobber hun som trener og kursleder for styrkegrupper, bedrifter og sine medlemmer.

Til medlemmer av Lederhavna tilbyr hun treninger, workshops og 1:1 samtaler. Bistår ledere med å styrke sine ansattes helse og generelle trivsel på jobb. Hun kan tilby faste bedriftstreninger i Drammen, arrangere morsomme aktiviteter og teambuildinger, samt veilede ledere som ønsker å forebygge sykefravær. Trening sammen- øker trivselsfaktoren på arbeidsplassen og fremmer god helse.

Hun har fokus på hva økt aktivitet og bevegelse kan gjøre for å styrke mennesker, redusere stressplager, styrke mental helse og
forebygge utbrenthet. Som både trener og terapeut kan hun hjelpe folk som også sliter med sin mentale helse.

Hun har etablert en startuplab på Union Brygge, hvor hun utvikler sitt nye treningskonsept. Nemlig et treningssenter som skal tilby timer som både kan bidra til en sterk og frisk kropp, men som også kan bidra til en sterkere mental helse. Tilbudet skal dekke et marked som kanskje ikke finner seg helt til rett på ordinære treningssentere, og som trenger et mer helthetlig lavterskeltilbud.

Siw Iren er utdannet innen helse og trening, men har også lang erfaring av å bygge, trene og lede salgsteam innen tjenesteytende
bransjer. Som leder er hun energisk, fremoverlent og utviklingsorientert.

 

Siw Iren kan kontaktes her:

Tlf: 46 98 19 50

Mail: siwiren@siwiren.no

Lederhavna er åpen!

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt

Flere Havnepartnere: