Kristine Harket

Hei! Jeg heter Kristine og driver Harket Communication. Jeg elsker å hjelpe bedrifter med å forstå hvordan de markedsfører seg, og bygger merkevare, strategisk på sosiale medier. Noe av det jeg synes er aller gøyest er å hjelpe folk å knekke SoMe-koden. Noe av det jeg digger med sosiale medier er at jeg får jobbe både kreativt og strategisk med faget mitt.

Til daglig jobber jeg med innholdsproduksjon og kurs/foredrag i og for sosiale medier. Jeg har laget MYE (!) innhold for mange spennende og gøye kunder, folk og merkevarer, og vet det kan være frustrerende å forstå seg på SoMe-jungelen. Derfor brenner  jeg for å hjelpe deg å gjøre det så enkelt som mulig å lage godt innhold som tiltrekker deg kunder. Jeg har stor tro på å bygge strategisk, ikke tilfeldig. Fordi når du jobber strategisk så er ikke resultatene du oppnår tilfeldige, men et resultat av hardt arbeid. For ikke å snakke om: Bygger du strategisk så sparer du MASSE tid. Noe de aller fleste har for lite av.

Jeg brenner virkelig for å hjelpe deg, og mitt aller største ønske er å gjøre livet ditt på sosiale medier så enkelt som mulig. Jeg vet nemlig for forvirrende det kan være.

Så… Er du klar for å sette i gang?

Lederhavna er åpen!

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt

Flere Havnepartnere: