Kristine Harket

Kristine Harket er Lederhavna sin ekspert på digital merkevarebygging, og driver Harket Communication. Hun elsker å hjelpe bedrifter med å forstå hvordan de markedsfører seg, og bygger merkevare, strategisk på sosiale medier. Noe av det Kristine synes er aller gøyest er å hjelpe folk å knekke SoMe-koden. Noe av det hun digger med sosiale medier er at jeg får jobbe både kreativt og strategisk med faget mitt.

Til daglig jobber Kristine med innholdsproduksjon og kurs/foredrag i og for sosiale medier. Kristine har laget MYE (!) innhold for mange spennende og gøye kunder, folk og merkevarer, og vet at det kan være frustrerende å forstå seg på SoMe-jungelen. Derfor brenner hun for å hjelpe deg å gjøre det så enkelt som mulig å lage godt innhold som tiltrekker deg kunder. Kristine har stor tro på å bygge strategisk, ikke tilfeldig.

«Jeg brenner virkelig for å hjelpe deg, og mitt aller største ønske er å gjøre livet ditt på sosiale medier så enkelt som mulig. Jeg vet nemlig for forvirrende det kan være.

Så… Er du klar for å sette i gang?»

Kristine Harket

 

Kristine kan kontaktes her:

Tlf: 98 47 31 04

Mail: kristine@harketcommunication.no

Lederhavna er åpen!

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt

Flere Havnepartnere: