John Eckhoff

John er Lederhavna sin ekspert på kommunikasjon og mediehåndtering. Han har 25 års erfaring fra media- og kommunikasjonsbransjen, og har bred erfaring fra strategisk og operasjonelt kommunikasjonsarbeid. Han har vært rådgiver for ledergrupper og medarbeidere i både offentlig og privat sektor, blant annet som pressesjef for sterke og synlige internasjonale merkevarer som Hydro, SAS og Posten/Bring.

Store endringer har preget karrieren; for eksempel oppbygging av NAV, nedbemanning i Posten og krise i SAS. I SAS håndterte John flere hundre mediesaker gjennom pandemien. Nå bruker han sin mangeårige og varierte erfaring til å bistå virksomheter med å nå sine mål med effektiv kommunikasjon.

John har bidratt i planlegging av ulike eventer og tar gjerne på seg oppgaven som debattleder og konferansier. Han trives – mildt sagt – godt på en scene.

Nå jobber John i WegelandApenes og kan tilby medlemmer av Lederhavna medietrening, mediehåndtering, krisekommunikasjon, lederposisjonering, virksomhetskommunikasjon, presentasjon i små og store forsamlinger.

 

John kan kontaktes her:

Tlf: 91 39 70 71

Mail: john.eckhoff@wask.no

Lederhavna er åpen!

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt

Flere Havnepartnere: