Kent Andre Mortensen

Kent André er Lederhavna sin salgstrener med fokus på å bygge effektiv og sammensydd prestasjonskultur.

Han underviser, støtter og rådgir innen temaer som hjelper organisasjoner med å utvikle sine medarbeidere. Han har spisskompetanse innen markedsrettede fagfelter, som Key Account Management, salg og salgsledelse.

Under og etter pandemien har hovedfokuset vært på å hjelpe bedrifter med å bygge en effektiv og sammensydd prestasjonskultur på tvers av organisasjonen, samt å bistå ved endringer i arbeidsoppgaver og roller. Formålet med undervisningen er å skape varige og selvforsterkende effekter i produktivitet og stabilitet.

Kent André Mortensen er uteksaminert som Siviløkonom i 2002. Han har bakgrunn fra Befalsskolen for Marinen, og bygger på lang erfaring fra næringslivet. En stor andel har vært som Key Account Manager for selskaper tvers av bransjer og land. Han har også arbeidet med undervisning av barn med særskilte lærevansker, og motivere og engasjere til læring og utvikling når det ligger store hindringer i veien. På fritiden er han en engasjert taleskriver og skribent. Kent underviser på Norsk og Engelsk.

 

Kent André kan kontaktes her:

Tlf: 95 14 16 30

Mail: kent.andre.mortensen@zufus.no

Lederhavna er åpen!

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt

Flere Havnepartnere: